mandag 7. september 2009

--> Psykiatrisk

Hallo?

Vekkeklokken til:

...er sånn helt ok bare egentlig. I panikk vekte hun:


...ved å lage jordskjelv/sparke hardt i overkøya mange ganger. 20 min til skolen. Ingen av oss våget å si at vi egentlig ikke hadde lyst for en dollar. Dermed ble det til at vi dro. Nok en dag med great start med andre ord.

Vi har begge vanskeligheter for å ta lærerne seriøse når de spør om vi ER i Sydney nå? Eller om "denne pennen vil treffe i bakken neste gang jeg slipper den?". Jeg mener - blogger jeg nå? HVA er jeg?

Dette forvirrer oss. Vi er i tvil. Tviler på alt. Emil tror dette bare er et fake-liv. Kristin tror ikke på operahuset. Selv tolker vi dette som at vi begynner å like forberedende. Eller studerer vi egentlig forberedene? Wæ!

Kristin så en edderkopp i dag. Nå har hun seks liv igjen.

Ellers har vi betalt husleie. (Overbetalt.) Plutelig var det ok å betale like mye som de med 3x så stort rom som oss. Vi betalte i kontant også. Tok lett ut 15k.(Dollar.)Ga halvparten til en tigger. Det hele er jo uvirkelig uansett...

Vi har ikke tatt noen bilder i dag. Ingen vits siden det sannsynligvis ville fly avgårde istedenfor å ta et bilde. Derfor får dere se bilder fra tidligere liv litt senere.

Med ex.phil/fac har vi startet nye liv begge to. Det ekte livet. Vi er blitt hverandre siden vi ikke er oss selv. Vi visste det fra før. Nå vet vi vi visste det vi vet fra før. Vi har lært.

Nå skal vi kjøpe middag. Kanksje vi spiser det.
-----
400 visninger i går. Fra nå av kan alle være som anonym noen innlegg tidligere. Stiller også et spørsmål til slutt:
Hva veier du?

Emils første liv:


Kristins siste liv:

4 kommentarer:

 1. sinnsykt moro å lese denne bloggen! DEre skriver morsomt!

  SvarSlett
 2. Litt forvirrende, men morsomt å lese :)

  SvarSlett
 3. Jepp, fra nå av er det Sokrates, Platon og kristinogemil.blogspot.com
  fra loftsfilosofen

  SvarSlett
 4. Haha, herlige dere er! Savner dere ;*

  SvarSlett