onsdag 2. september 2009

Ex.fuck og engelsk sucks

En liste over ting vi ikke har gjort i dag:
- Betalt husleie
- Vakset rom og klær
- Hentet bøker
- Klaget på romstandard

Dette har preget dagen hittil. Ikke positivt. Vi innrømmer at disse gjøremålene stresser oss. Vi tenkte den lureste løsningen på dette var å ta det ut på hverandre. Sidemann i klasserommmet spurte om vi var bitre. "Nei det er vi faen ikke." Det hele ble bedre da Emil brukte alle fellespengene på egen lunsh...


I en time skulle vi streke under spesielle ordtyper, Kristin på sin side strekte under det hun forsto. Ellers flirer alle av læreren. Oppe i hjørnet sitter vi og flirer selvfølgelig bare av han. Viktige spørsmål i timen i dag var "Hva er virkelig?", "Hva er lidelse? og definitivt "Hva er klokka?".


Nå er vi hjemme igjen og har akkurat vist fram det ekkleste rommet ever til staben som drev en rutinesjekk. Første vi gjorde var å smelle døra i trynet deres da vi -glapp- døra. Etter vi beviste vi ikke hadde kokain i tannkremen ble alt bedre og de forsvant raskt.

Kristin jetlag Bjerkestrand har fortsatt problemer med søvnen. Dette i tillegg til at hun ikke får tak i et par jævla pumps gjør at Sydney mildt sagt koker.

Nå kan vi ikke være edru stort lengre - byen kaller i kveld.
Bildet fra en fest vi ikke vil huske, Emil med stjelt bacardi og lue i stil til outfiten, Kristin med ønske om å holde smilet lengst mulig.

Cheers,

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar