fredag 11. september 2009

Klovneri

Hardt var det å stå opp i dag (for Kristin), vi kom oss ikke ut før 14:09:53. Turen gikk til Circular Quey, der vi hadde planlagt en romantisk tur i The Royal Botanic Gardens.

Først beviste vi at vi er turister med disse bildene, som det ikke var flaut å ta i det hele tatt:

Vi ankom jungelen og Kristin tror alle bilder ved blomster blir fine:


Emil tror alle selvbilder blir fine:


Vi fant en fin plass og satte oss der. Det viste seg at et par like ved hadde en mye mer romantisk tur enn oss. Legger ikke ut bilde da det kan virke støtende/bli bannet fra blogspot.com.

Snart ble vi overraskende populære blant gultoppede kakaduer! Kristin var med det første det vi kan kalle papegøyenes verste fiende da hun hylte og slo rundt seg, men ble etterhvert glade i hvert enkelt individ:


Emil tåler ikke frukt og ga like godt bort eplet til Kristin:


En gruppe amerikanske turister kom forbi og vi fikk i all tilfeldighet deres fulle oppmerksomhet. "Look at the blond couple over there!" Nå vet vi hvordan kjendisene har det også. Grusomt.

Hjem igjen spiller vi Black Eyed Peas only, vi skal på konsert den 2. oktober! Dessverre har Emil bursdag samme dag - dette er noe vi gruer oss til.

I kveld passer det så godt å ikke være edru igjen at jeg tror ikke vi blir det. Kristin (og Emil forsåvidt) må også få tilfredstille shoppingsuget snart, dette skal vi gjøre i bakrus i morgen da papegøyer og flaggermus tok all oppmerksomhet fra shopping i dag.

Vi merker at vi får det travlere og travlere, norsk vintertid inntreffer raskt og med det kan vi like godt si hadet nå. Hadet.
Disse skriver:

and

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar