fredag 25. september 2009

Ikke kommenter

Vi feirte bursdag her i går. Gratulerer med dagen. Som alltid fikk vi en flying start på det hele. Bankkortet til Kristin var avmagnifisert. Sløste bort dritmye tid på å prøve forskjellige ATM's og var selvfølgelig i godt humør da vi ankom selskapet, fortsatt uten penger. I kjent stil hoppet vi over middgen og begynte å drikke av fellespegene vi har til mat.
Noen vorsbilder:

Hun spiste alt selv:

Helene i midten vises ikke så godt men ser ut som en 16 åring selv om hun er 20 og skal til GBR i ferieuka:


Med Malin:


Vi hater begge mimeleken, og lekte det hele kvelden... Her Christian i aksjon:
...får ikke til å legge inn bilde.

Vorset ble ikke bedre og bedre og det ble til at vi dro til byen tidlig. (19.00) Alt ble straks bedre da Emil brukte 150 dollar på drinker og Kristin fikk spille biljard. Husker ikke hvordan kvelden endte, men Kristin gikk i dag tidlig over Emil om hadde valgt å sove på gulvet i natt. Bare for å kose ekstra med kakerlakkene, regner vi med.

Alle, kun med oss som unntak dro så på stranda. Vi ble selvfølgelig ikke spurt, selv om de fleste vet hva vi heter nå. Dro derfor til Broadway kjøpesenter der vi ikke ble sure på oss selv da det viste seg at vi bare hadde trykket på feile knapper i minibanken så Kristin ikke fikk ut penger. Videre at the movies hvor vi ikke fant passende stteplass fordi det var edderkopper i taket som kunne lage spindelvev i popcornet vårt. Selvfølgelig en skuffende kinoopplevelse, uten Wanja som maskinist og uten selvpoppet popcorn.

Vi overlevde men var slitne og hadde problemer med å holde fokus da vi gikk hjem. Dette spesielt for Ingrid som tråkket i den deiligste hestebæsj, sikkert fra den som drepte Emil og Kristin de to siste dagene. Med parfymelukt all over gikk vi hjem, Ingrid uten sko.

Nå har Kristin akkurat letet i hele rommet etter en glemt snusboks. Hun gikk tom for en time siden og skjelver allerede. Emil er sovnet og med det hilser vi uvennlig,

Kristin:


Emil (sine føtter og mye annet):

5 kommentarer:

 1. Men, hvordan går det med studiene? Samtalegrupper?
  Det faglige utbyttet?

  SvarSlett
 2. Saa fint du skriver hvem du er, anonym.
  Virker nesten som en voksenperson innad familie. Anyways, i det siste har vi begge lest ca. ett kapittel i ett fag hver dag, og er fornoyde med det. Ex.fac er det som er kjedeligst/vanskeligst aa forstaa.
  Har ikke vaert med i noen samtalegrupper enda. Ingen har hatt det heller. Vi planlegger aa snakke litt sammen om stoffet etter vi har lest det for aa hjelpe hverandre for aa og faa bedre oversikt.
  Det faglige utbyttet er selvfolgelig paa sitt beste.

  SvarSlett
 3. Jeg skjønner nå at jeg har bekymret meg unødvendig:-) Det faglige er på plass, uten tvil.
  Hilsen anonymloftsmammapåsnartførtiåtteår

  SvarSlett
 4. Mmmmmh, ja nå ble jeg betrygget :)! Husk for å bestå eksamen er det et fastsatt kunnskapsnivå som dere må bikke over. Og nå vurderes dere innenfor høgskole- og universitetsnivå.
  Men vi stoler på at dere har kontroll, strategien ser ut til å være god iallefall! Ellers liker vi bloggen alle er huset. Dere har noen fine ordspill, med god humor.
  God helg.
  Hilsen denandremammaen!

  SvarSlett