søndag 13. september 2009

Fuckedup

Yesterday hadde vi laserkrig mot en gjeng tiåringer. Det skal sies at samtlige ga Krisitn kåte blikk og at dette er noe hun er stolt av... Sprang rundt i mørke, varme katakomber. Det var busser der. Biler. Og fly. Lys i alle retninger. Et mareritt. Men - vi vant.

Før denne storartede seieren brukte vi dagen til shopping. Økovennlige/sparsomme som vi er brukte vi alle transportmidler i verden for å komme til et brukbart kjøpesentersenter. Halve dagen var gått da vi ankom Bondi Junction, men som alltid hadde vi humøret i behold. Godt husleia var betalt da vi raidet Chanel og Louis Vuitton. Vi shopper sammen (samtidig) på den måten at vi avtaler tids- og møtepunkt før våre veier skilles. Ved dagens ende hadde vi klær for et år - Emil kjøper sommerklær siden der er sommer i Australia, Kristin vinterklær siden det går mot vinter i Norge. Dere får selvfølgelig se samtlige plagg vi har kjøpt og outfitbilder. Nei.

Kristin ble stoppet av en av de mange heite chinese-sminkedamer og direkte påtvunget ny sminke. Deretter ble hun tvunget til å kjøpe det. "Nå har jeg mineraler for resten av livet". Neste gang skal hun slå de ned.

Neste event var utelivet. Kvelden ble overskriften. Overskriften, overskriften, overskriften. Grunnet til at det hele ble overskriften er blant annet at Kristin falt ned en 100-trinnstrapp da Ingrid distraherte henne med cheesburgersnakk. Det bar rett hjem. Emil ble litt engestelig da han hørte at Kristin hadde besvimt, brekt foten og mistet pupillene da han kom hjem senere på kvelden. Ellers ble halve forest lodge spysyke før klokken 12 - men før dette var mange i svært godt humør. Bilder fra diverse vorsplasser:

Kristin og Sissel i sitt ess:


I Steinkjer er alle (obviously) retarded, og tomater er røde!:


Risten er en for seg selv, og snakker samisk bedre enn norsk:


Oslobabe/armygirl er definitivt en interessant kombinasjon - Anette:


Fant ikke stol, vår alles Ingrid Helen:


Enda er det mange som ikke kjenner til forholdet mellom oss. I går var vi blant annet søsken, her er vi kjærester:


Vi føler at vi gir bort litt mye oppmerksomhet nå, her et blinkskudd av Molde-Nesodden (husker ikke navn):


Joda Malin og Isabell.
Flere bilder vil bli publisert før neste gang Kristin hoster. Eller kanskje ikke, så de nylig...

Natten var svært skypete og tissermegutete og tørrimunnenete, men taxien kjørte mot Bondi beach ikke så verst sent likevel. Etter maccern for 8. gang i Australia - helt på ekte - gravde vi oss ned i sanden for ikke å bli tanne. Heldigvis hjalp rundt tusen drager på med å skygge for solstrålene. Regner med at damen nærmest fotograf er Australias største dragefan:


Til Emils gelde fikk han mye oppmerksomhet da en drageeier prøvde å drepe han ved å snurre dragetråden sin rundt halsen hans. Drageeieren slapp med vilje den aktuelle tråden rett foran Emil som ett øyeblikk var litt engstelig grunnet alvorlige pustevansker. Dette gjaldt selvfølgelig den største bamsedragen som var typ 50 meter (mellom øyene). Bevis:


Ellers er alt helt fint.
Hilser fra oss begge, Kristin er dog hovedobjekt i bildet:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar