tirsdag 22. september 2009

Skruf sterk portion

De to siste dagene på andre siden av jorden har vi blitt angrepet av en pitbull, Emil har mistet livet sitt, hatt mange timer med tegnspråk og laget en sang.

På vei til kjøpesenteret går vi selvfølgelig hånd i hånd og plutselig kom en pitbull (hest) i mellom oss. Ga raskt killerblikket til eieren og jaggu fikk vi det tilbake også. Vi faket ikke-bekymret da han sa beistet aldri biter. Snart begynte uteliggereieren å fortelle oss at vi var stygge og really stupid. Dette visste vi fra før og gikk over gata på rødt lys. En buss gjorde at vi beggge bare har to liv igjen. Eieren ropte til slutt at han skulle sende hesten på oss og at vi var blonde. Aussiene er til å spise opp. (Tygge og svelge og drepe).

Livet ga ikke lengre mening for Emil da laptopen sa "biip, biiip!" Dette har ført til at han leser fag for hele hotellet. Går nå under kallenavnet geektaper og er fornøyd med det.

I ex.kissmyass har vi nå kommet så langt i pensum at vi ikke lengre vet hvilket fag det er. Måtte ty til å lage sang som underholdning i dag:

Emil og Kristin på reisefot
for å få litt gulsot

vi missliker vårt rom
og hjernen er helt tom

vi liker maten, bare helt omvendt
fra butikken drar vi tomhendt

Kristin ligner på tingeling
og vi gjør ingenting

vi har fått nye venner,
men ingen som vi kjenner

vi liker ikke ex.fac
siden det gjør pappa blakk

ellers er alt bra
men det lyner.

Vi tenker det passer med en rask beat, forslag mottas med værsågod.
Talk to you never,


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar