tirsdag 1. september 2009

Nå har vi bodd så lenge sammen at vi minner om et ektepar

Kristin var så rastløs at Emil ble vekt av det i dag. Snart kom hosteanfallet og etter det kunne vi dra ut på eventyr. En toast hver gjorde starten på dagen til en av de bedre vi har hatt. Reiste til kjøpesenteret først.


Gjorde en del innkjøp, men Emil måtte si nei når Kristin ville ha en rosa ball vi ikke har plass til:


Trøstepremien ble såpebobler og de ble godt mottatt da vi ankom Campusparken:


Campusparken:


Det var mange måker der som vi matet med såpebobler:


Ved vannet ble en blomst oppdaget, legg merke til hvordan Kristin poserer den med fingrene nede til venstre, resultatet vakrere enn Beyoncé:


Skolestart klokken 15 - vi møtte opp uten bøker, men med godt humør. Vi hadde på forhånd bestemt oss for at vi ikke likte faget. Selvfølgelig var dette korrekt. Timen begynte og Kristin ønsket kontakt med en medstudent av en tilfeldig grunn. Det ble flere enn ett blikk på henne når hun hylte "Hallo?!".
Det definitivt vanskeligste hittil i livet var å ikke le høyt av dette for Emil's del.

Uten at vi trengte det noterte vi fra tavla senere. Kristin på sin side noterte mest i hånda...:


Toasten var det siste vi spise og i sultens rus midt under skoleoppholdet tegnet Emil en burger uten at han visste det. Når vi ikke kan snakke kommuniserer vi med skrift og gjett hva Emil syntes om personen til venstre:


Mot slutten av timen fikk vi litt lite oppmerksomhet igjen. Emil hadde oppmerksomhetsansvar og han løste det lett ved å dytte skrivebordet hardt tilbake på plass så alle brått snudde seg mot oss. Det er også verdt å nevne at under alle tre timene ulte en bilalarm utenfor og at dette ikke gikk oss på nervene i det hele tatt.

Farewell,
(konkurranse om å ha flest bilder av seg selv i ett innlegg)


Emil vant.

2 kommentarer:

  1. hahah, dere to altså, sjokkerer null ^^!

    SvarSlett
  2. Haha Emil - du skriver så latterlig bra ;p Gleder meg til å lese mer om livet !

    SvarSlett