torsdag 10. september 2009

Hva er meningen med livet og andre ja/nei spørsmål

Våknet klokka 08 og var helt sikre på at vi forsov oss i dag. Panikken slo til once again og Emil presterte å være klar på 3,5 minutter. Vi opplevde frustrasjonen av å være lettet og irritert på samme tid. Enda en knallstart på dagen.

På Galtvort ble vi plassert i en bunkers. Vi klarte oss godt første timen da vi brukte tiden på å lete etter vinduer og finne pustemetoden som førte til mest oksygen i lungene. Andre time husker vi ikke særlig av og konkluderer med at vi besvimte begge to. Oppå dette viste det seg at vi hadde dobbelt så lang dag som vi trodde. I samme rom. Disse timene kommer til å prege oss resten av livet. Til nå har vi hatt to flashbacks, og bestilte nylig psykologtimer.
Her er klasserommet:


Her er Galtvort, Humlesnurr kan du se i tårnet:


Vi meldte oss på surfing, bridgeclimb, cityrun, haisvømming, sightseeing, teater, fornøyelsespark, akvarium, museum, grillfest, kino, tur til Canberra og tur til Blue Mountains i dag. Vi er redde for å ikke ha noe å gjøre.

Gikk gjennom parken senere - skjønner ikke hvorfor endene er der hver gang vi er der:

Kastet bort enda mer av livet på kolonialbutikk. Var der i en time og betalte 5 dollar. Kristin liker ikke mat. Her er hun anyways:


Nå har vi vært her i 2 uker har spist på maccern syv ganger. De resterende syv dagene har vi ikke spist middag. Var keene på taco i dag og fikk lett de nye vennene til å lage OG kjøpe for oss. Regner med vi slipper lage middag selv. Ever.

Takk for kjøttdeig, MaYYYlen (med y):


Vet ikke engang hvem det var som skjærte tomat:


Middagen ble god og nå passer det godt å ikke være edru lengre. Flaksa i kveld.

Avslutter med dette kule bilde av kule Emil og med det vet vi hvem som skrev siste linje:


Adjø.

5 kommentarer:

 1. Fin og grønn tomat!

  SvarSlett
 2. Er det virkelig universitetet? Helt toppers.

  SvarSlett
 3. Skjer med tomatoppmerksomheten?
  Bildet viser hovedbygget på Sydney University, ja, ANONYM.

  SvarSlett
 4. Visste ikke at tomater var røde, er det slik de er i Sydney? Det var noe nytt for meg.

  SvarSlett