lørdag 5. september 2009

Paradise hotel

Helvete at vi ikke har jetlagen lengre. Å stå opp i dag var som...vanlig. Ellers var natten preget av drømmer. Noe har skjedd som gjør at vi begge drømmer ekle drømmer hver natt. Vi tror det er på grunn av romstandard og ryddighetsfaktor at det hele blir lettere ubehagelig.

Alt dette gjorde at det eneste vi rakk i dag var bussen til sentrum. Overbetale på husleien er ikke det verste vi har gjort, nor det verste vi kommer til å gjøre og det er grunnen til at til og med Emil er chillaxed rundt dette. Alt fordi vi ikke har gjort det enda, altså.

Fra sentrum skulle vi ta en båt til et sted med en strand og var fornøyde med det. Båtturen skulle være fin og det var derfor vi brøyt oss gjennom køen og var direkte frekke for å få de beste plassene. Først ombord var vi og de beste plassene på dekk var ledige. Vi bestemte oss aldri og havnet bakerst, nede og inne sammen med ukjente. I etteritd har vi innsett at dette ikke bare gjaldt plassene på båten, men også noe mye større - nemlig livet for oss del. Vi kan men gjør ikke, venter på det beste, men havner på det verste.

Fortsatt med smilet i behold dro Kristin på toalettet. Vi møtte en del større bølger og etter ti min reagerte Emil på at hun fortsatt var borte. Ventet i ti min til siden det var godt å være kvitt henne før han gikk ned og inspiserte. Smilet var definitivt ikke til stede da hun braste mot meg etter endelig å ha fått opp dodøra.

Det hele ble bedre da vi gikk i 40 min for å komme til en kirke. Nei. Her kan du se noen av oss gå:


Den norske sjømannskirken was so boring I died for a minute.
Her er forøvrig inngangen:Vi har fått oss en ny venn, det eneste han mangler er barten - dette er en ekte trønder - snublefot/Sindre (sorry for at vi ikke hadde dårligere bilde):


Vi ankom Manly bitch:


Kristin ble plutselig glad og her har du henne i farger:Det blåste og det har konsekvenser for frisyren:

Strandturen var i alle fall vellykket siden vi frøys, ble brent, var sultne og hadde hodepine.

Vi stresser ikke siden vi tydeligvis drikker raskere enn alle andre. Uansett har vi vært edru for lenge og drar snart ut. Håper også dette går til helvete.

Vi er her begge:

,later.

1 kommentar: