torsdag 3. september 2009

Australians party harder

http://www.youtube.com/watch?v=VRVFfgoIKcg (dunno how to legge ut direktelink)

Mulig vi drar ut neste onsdag også for å si det sånn. Vorset på huset, og til tross for at vi ikke kjenner noen her ble det et rimelig greit vors. Vi følger alltid regelen om å drikke raskest mulig, ettersom alt blir bedre av det.
Emil på selvredigert bilde - egentlig av en annen person:


Bilde av Kristin, men det var for stygt så det er borte:

Mer ‰, finere å se på:


Etter å ha drukket en helflaske, forgiftet en lokal med snus og hilst på nye venner vi ikke husker hva heter i dag var i alle fall Emil helt sikker på at han måtte komme seg ut. Han insisterte på å få brune øyne før han dro - og takk til Kristin som tar meg alvorlig:


Tortur å ha på linse - det ble med ett brunt.

Klar for byen dro Emil i forveien og vi havnet på en bar med bare sekstenåringer. Perfekt for Emil som synes alle teens er søte. Av en jentegjeng ble det så mye oppmerksomhet at han måtte ringe Kristin, som kunne fortelle at hun til tross for at Emil hadde stjelt snus fra henne var på vei. Snart var hun her og begynte i kjent stil straks å håne andre. Sjekk det stygge rosa outfitet:


Mot Emil's vilje forlot vi teensa and was heading to a collegeparty. Herifra tok vi ikke bilder, mye er blury og noe er for hardcore for en blogg - ikke et ord mer.

Kristin lå på gulvet med snus i leppa da Emil kom hjem en gang om morgenen. Etter litt komplikasjoner sov vi begge dy(yyy)pt.

Myste mot sola ut av vinduet klokka 09. Sov igjen og tenkte været skifter overraskende raskt i Syndey da vi hørte regnet neste gang vi var våkne. Det viste seg at vi hadde sovet i fem timer i mellomtiden, noe som passet perfekt i og med at vi begynte på skolen klokken 12. I ettertid er vi stolte over å ha ditsjet de første timene med ex.phil. I øyeblikket var det absurd og tankene var skremmende like de første setningene i denne linken:
http://www.youtube.com/watch?v=uFgMpRiVMaI

Vi ønsker oss selv lykke til videre, nå må vi gjøre noe.
Forresten over 300 treff på bloggen i går. Vi setter pris på at dere alle kommenterer - takk.

Hei så lenge,

1 kommentar: