søndag 25. oktober 2009

Week of hell

Vi har mange unnskyldninger for ikke å ha blogget de siste få dagene. Ingen av dem kan kalles bullshit. Vi er småbekymret for å ha mistet den kvarte millionen av lesere - so spread the word folkens - vi blogger igjen.

For to uker siden hadde spanjolene fellesferie. Vi regner oss selv som infødte og tok derfor ferie selv, riktignok noen dager for tidlig. QueenslandAndNorthernTeritoriArlineService tok oss først til Brisbane, så til Cairns som altså er en by i nordspania og ser slik ut:


På grunn av 6 pensumbøker (hver) hadde vi overvekt på flyet. Heldigvis delte vi koffert (vi deler relativt mye, inkludert tannbørtste og håndduk) og slapp dermed å betale. På flyet ble vi plassert ved siden av hverandre. Dette var noe vi spurte om på forhånd da vi ikke klarer oss mer en minutter fra hverandre. Det hele fører ikke til at vi blir irriterte, bitre og bitchie mot hverandre - og gikk under kallenavn vi ikke kan nevne. Flyturen fikk også konsekvenser som at Kristin mistet hørsel og taleevne.

Booket inn på Gilligans partybackpacker hotell og ble overrasket over utelivet denne randomukedagutenforferienkvelden.

Den siste dagen i Cairns brukte vi ved lagoonen, et stort bassengområde med hylende barn, tiggermåker og vann som ikke gjør oss tannere. Med andre ord paradis, men å bade i sjøen var bare aktuelt i selvmordstanker - det lever løver og tigre der.


Bildene over er ikke av lagoonen men et helt annet sted.

Dagen før ble vi sinte på en jente fra Canada som ikke hadde annet valgt enn å ligge på rom med oss og resten av gjengen. Spent the night på Gilligans med rundt 5000 amerikanere fra en marinebåt.

New York, Toronto...Oslo (i wish) - Kristiansund:

Romkamerat Erin i midten, som også besøker oss i Sydney i november.

Tredje siste dag hoppet vi ut av et fly over Mission bitch i håp om å dø - men nei. En opplevelse vi ser tilbake på som kjedelig og bortkastet.

I aksjon:
Dagen i forveien brukte Anette, Karianne og ikke Kristin eller Risten på å rafte i Tullyriver som går gjennom regnskogen. Anette synes det var så lite actionfult at hun sovnet - i motsetning til Karianne som stort sett hylte. Godt vi for det meste var under vann.

Posa til kameradame som tok bilder av dårlig kvalitet og lurte oss til å kjøpe det for overraskende mange dollar:Kristin og Risten brukte heller dagen på å ta bilder av seg selv:


... og meloner:

Dag nummer tre gjorde vi dette:

... ingenting (bortsett fra å feste)

Dag nummer to båtet vi til det ytre Great Barrier Reef etter å ha ikke ha brukt stort sett hele forrige dag på å bestemme oss for hvilket selskap å snorkle med. Vi leide et undervannskamera og kjøpte bilder ombord as well og med det brukte vi 500 kroner på bilder i Cairns.

Her er noen av de i alle fall:

Se bort i fra at Anette flørter til fotograf:


Thea og Camilla fra Park lodge (ikke vårt lodge - vi er Flodgers, de kuleste) joina as well.

Vi så mye koraller, men ingen fisker:For oss er det hverdagskost å møte samer under vann, her Risten/Ristn/Ristin/Ristio/Risti/Ristus:


Kristin har vi sett under vann før - av tårene når hun mister nettilgangen:

Ser ikke ut som om Emil har vært under vann ever:

Karianne og Anette kan ikke svømme og fikk derfor flyte...peniser?:

Tralala, så var vi hjemme igjen.
Avskjedsfrase, hilsen:

7 kommentarer:

 1. grunnet flytepenis er jeg fortsatt i live og dermed kapabel til å kommentere på bloggen. (noe jeg er veldig glad for). melding følger: jeg har mottatt (elektronisk etter forespørsel) to bilder til fra raftingen. kan betales ut på rom 9. snakkes

  SvarSlett
 2. dere skriver utrolig morsomt! :D

  SvarSlett
 3. Godt at dere er tilbake på bloggen igjen.

  SvarSlett
 4. Vi setter stor pris på hyggelige tilbakemeldinger.

  SvarSlett