fredag 2. oktober 2009

Birthday sex

Bryr oss ikke for en dollar om at vi ikke har skrevet i det siste. Vi skylder på lame nettilgang her på flodge i det siste. Dette kombinert med store temperaturforskjeller - tidligere denne uka tente vi bål (nesten da vi lot rettetanga ligge på gulvteppet i over ti timer), for å holde varmen. Vi har ikke kranglet hele uka om hvem som hadde skyld i nesten-drepte-alle-vennene-brannen.

Pluteslig steg temperturmåleren med 17 grader celsuis og vi måtte pese oss gjennom en tropenatt. Det hele beskrives som skypete, desperatettervannete, gåpådoforågjørenoete, tellesauerihodete og snakkeomrandometingete.

I løpet av den samme natten hadde vi planlagt tur til Coogee bitch for å leke oss i vannet. Klokken ni observerte Kristin EN sky på himmelen og med det var strandtur uaktuelt. Vi prøvde å sove videre og noen timer senere ble vi truffet av __det mest perfekte skamsuperværet i verdensrommet__ i vinduet. Stemningen var selvfølgelig på sitt beste dette tidspunktet og i klarte ikke gjøre noe annet enn å prøve å sove videre (uten å få det til).

Vi var desperate da vi tok med oss hver vår date for å lese ex.phil eller fac i parken. Emil lurte Karianne til å bli med, Kristin dro med Sindre. Vi ble ikke brune og fikk ikke lest, og det ble heller ikkeno hadekyss av datene. Trøsten var å kjøpe nudler på Coles (rema en mill.), men de hadde ikke de vi bruker å kjøpe. Vi innså at det ikke var håp for lykke i verden denne dag og gikk hjem og prøvde å sove. Da vi mislyktes med dette tyddde Emil til å drikke rødvin (takker så mye, Malin), og dro ut for å glemme virkeligheten. Kristin på sin side var desperat nok til å se fem filmer i badstua til Ingrid og Sissel.

Ellers har vi bestilt hestevognbilletter til Cairns, en by i nord-kina. Der satser vi på å endelig tre inn i en alternativ verden når vi ikke trekker i fallskjermsnora. Lykkes vi ikke med dette kommer vi aldri opp fra revet når vi later som vi skal ta dykkerlappen (kanskje). Kommer også til å svømme inn i en kubemanet og håper selvfølgelig på beste utfall av det (pinefull, langtekkelig død). Plan C er å kysse en krokodille som spiser en giftslange i Daintree rainforest. Vi gleder oss! Dog må vi mellomlande i Brisbane på vei nordover og vi frykter dette vi skape problemer for hørselen/helsa generelt til Kristin.

Emil insisterte på å dra til Kings Cross siden han hadde lest det fantes prostituerte der. Uten å nøle slo han av en samtale med sykepleieren som sto utenfor maccern, hvor han forøvrig spiste for 15 gang i Spania denne kvelden. Etter klokken 12 fikk han flere og flere klemmer ute å skjønne hvorfor.

I natt ble Kristin ikke vekt da Emil ikke fant stigen til overkøya. Sov godt, og det gikk opp flere lys for Emil da han skjønte det er 2. oktober i dag. Sammen med 12356789 andre bekjente har Emil bursdag. Skriv gjerne mld på face da Emil føler seg populær om han får mange.

Snart skal vi på White Nose War konsert, så ikke phunk with my heart eller spør meg om where the love is because i gotta feeling tonight's gonna be good night get this party strted boom boom pow! (!!!)

Vi har tatt en del biler av oss selv i det siste (på ekte), men det interne-nettet bruker så lang tid som Kristin bruker på msn på en dag på å laste opp et bilde...på å...tulla...så det blir bare disse to;
dropper bildene fordi det foreal tar så lang tid som beskrevet.
xoxo, ilu, kiss,
Kristin og Emil

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen Emil!! Ha en strålende dag og håper du feirer degselv godt!!! Hilsen Margrethe

    SvarSlett