onsdag 28. oktober 2009

Previously on Flodge

Siden hele Forest Lodge uten om oss var ferdig med eksamenene forrige uke ble vi nødt til å joine bytur på lørdag. Et av de bedre vorsene. Dog ble vi begge skeptiske da folk ble underholdt av ølkorkøyner. Jeg mener - bor vi med barn?

Bevis; Maugest1 nr. 1:

For øyeblikket ligger hun på gulvet å syter:


Florø i farta:

Ida har alltid skilt seg ut og var egentlig mest facinert av kortstokken:


Terrence og Helina var 2cool i starten, men drikkepresset ble for hardcore og de joina etterhvert. Det var da Helina ble så fortvilt over å ha sølt øl på kjolen at hun rett og slett sugde det opp igjen... Heldigvis for henne var det bare Emil som var vitne og kunne le av henne resten av kvelden (livet).

Her er hun, og Emil:


På Skruffy Myrphys, treetasjers superbar, ble Emil angrepet av en sint lokal, og fra det tidspunkt måtte Anna ta ansvar for han. Her er de:

Og så..............var vi hjemme. Kristin var ikke til stede denne kvelden.

De to skriftlige eksamene vi hadde i forrige uke gikk strykende. I morgen er vi altså de eneste som har engelsk muntlig eksamen. Dette er noe vi tar med et smil og de siste dagene har ikke sugd av den grunn. Vi er heller ikke bekymret for resultatet da vi nå har fått engelskkunnskaper som å fortelle hvor vi er fra og hva vi gjør her. Resultatet kommer vi selvfølgelig til å poste her. Ønsk noen andre lykke til, vi trenger det ikke.

Blogges, eheh.
Hilsen tannest:

og fullest:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar