torsdag 29. oktober 2009

Is this it?

Nervene vekte oss i dag. Det var fantastisk, til og med Kristin var oppe rundt 08. Det fantastiske varte ikke lenge, fram til eksamen kan dagen beskrives som en begravelse. Eller en fødsel. Slutten av en periode, starten på en annen. Det hele var absurd.

Fikk begge panikk da vi leste oppgaven i Education Building. Vi trakk den samme oppgaven (vi kunne jo ikke gjør noe annet, tar Emil selvmord gjør Kristin det etterpå). Vi var uheldig med oppgaven. Vi dreit oss på grunn av oppgaven. Say no more om oppgaven.

Feirte uansett med milkshake and bananabread. Noe skjedde med hjernen til Kristin under eksamen og konsekvensen av dette var at hun jogget! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Emil lagde kryss i taket, gratulerte, feiret. Jeg mener - sensasjon.

Vår romvert rengjorde badene i dag. Før forste gang. Ever. Det var ikke på tide i det hele tatt. Ellers har han nylig funnet ut at vi bruker 10 meter dopapir hver dag per person her på Flodge. Særlig. Anyways, det er like langt som en Sydney bus. Til sammen er det like langt som tre fotballbaner. Og like langt som fra hotellet til campusområdet. Alt dette regnet romverten på. Det er godt han har noe å gjøre. Stakkars.

Vi har sett It is this. Det er godt han ikke lever lengre...

Vi trenger ikke gratulasjoner for at vi er ferdig med midteksamenene. Noe slightly more serious; Emil vil derimot sende en gratulasjon til sin mor, som på dagen i dag har gjennomført ni tøffe cellegiftkurer ved radiumhospitalet i Oslo. Gratulerer! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Hei og hå,

og

3 kommentarer:

 1. GRATULERER TIL DERE BEGGE MED VEL OVERSTÅTT EKSAMEN DENNE GANG!!!! STOLT AV DERE!

  Takk Emil, jeg har det norsk flagg på cellegiftpumpa. I skrivende stund siger siste dråper inn, og jeg kan frigjøres om litt :-)

  Klem mamma Emil

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Dereertoflotteeksemplareravnoenungdommerogsjangerenbloggbeherskestilfulletilogmedironienerheltfantastiskjegvurdereråtipsedenorsklærernejegkjennerslikatdekanlæreavdereemilfortjenergullmedaljeforsinmåteåtakleåbosammenmedkristinpåogjakristinvierstolteavdegogsåhilsenloftsmamma

  SvarSlett