lørdag 3. oktober 2009

Here is the love

På samboern til:

's bursdag dro vi raskt på kino og så den filmen bursdagsbarnet ikke ville se, her noen av oss:


Kristin spiste popcorn.
Emil på sin side valgte:


Da konserten begynte klokken 19 begynte vi å drikke 14 for å forsterke kveldens positivitetsfaktor. På vorset ble Emil rørt til tårer da flodgefolka, med guttene i spissen, hadde fiksa gave, kort og kake. Ikkefaen om jeg takker igjen, men vorset ble av den grunn et av de bedre.

Her er han, 20 åringen:


Andre deltakere:


We love sky:


Tog vs. taxi til Acer Arena. Helvete at taxi vant, betalte 70 dollar (helt sant).

Som de 49 994 andre fant vi ikke plassene våre. Det var ikke kaos i det hele tatt. Vi kom for sent og gikk glipp av halve konserten... til oppvarminsbandet som vi forøvrig trodde var hvedpersonene de første 44 minuttene av de tre kvarterene de spilte.

Hylte høyt da Fergie kom ut. Emil ble forelsket. Snart kom Will You Are og ingen av oss har hørsel etter hylet til Kristin. Vi satt høyt oppe langt til siden sammen med opptil flere utviklingshemmende og så ingenting, men konserten var skambra. Se film på face, der Fergie synger Fergalisious (eller Glamorous) etter å ha tatt stiften med en hånd i høye hæler. Med det ble hun straks idolet til alle jentene som ikke bare hylte til Will, men også de verkende føttene.

På vei tilbake ble Maylen glad da hun betalte for togbilletten og de andre 49 999 fikk gratis. Det hjalp ikke et sekund at togeene har to etasjer, vi fant oss noen å sitte på fanget til.

Senere ventet vi en time på en buss som ikke kom og var fornøyde med det. Hjemme igjen merket vi postitlapper med opphissende meldinger til Emil. Kreative Helene og Therese har ikke et liv og skrev derfor en million små meldinger til bursdagsbarnet, noe som gjorde at han følte seg spesiell. Sweeties.

Emil har vært på byen fire dager på rad og er hverken sliten eller fyllesyk, Kristin har spist kake og ble så happy at hun er med av den grunn. Hilser fra:

Emil som går i feil retning på Central Hall:


Kristin drakk en rusbrus og ble seende ut slik:


Cheers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar