lørdag 29. august 2009

Sydney på sitt verste

Vi var bigtime jetlaged da vi landa og Kristin hadde fremdeles ikke hørsel. Naziunderviserne skulle ha oss med på sightseeing og med det var vi redde for å ha meldt oss frivillig inn i konsentrasjonsleir. Det hele ble bedre da bussjåføren spilte australsk technoremix og kjørte i førstegir hele veien. Nei.

Det eksisterte ikke tvil etter ankomst Forest Lodge Hotel - vi bor i Birkenau 3.
"Prison break?", sa Kristin. Vi har selvfølgelig gjort det beste ut av det, med utpakkede kofferter og system på sitt beste.


De 20 jentene i huset har 2 dusjer og er fornøyde med det. Følgene av dette er eksteme - Ingrid og Sissel har bestemt seg for ikke å snu døgnrytmen så de kan dusje 04.00 og Kristin springer raskest og får dusje på den måten...

Nede i havna ble vi plassert i en båt. Flere hundre bilder ble tatt i søvne, Sydney har aldri sett så ufin ut.

Vi drømte søtt fra klokka syv, Kristin på gulvet og jeg i taket. Fortsatt skamtrøtt var det Ørbogen som vekte oss halv seks, takk igjen Ingrid. Til gjengjeld ble vi kvitt facebookabstinensene tidlig, to døgn uten nett er hardcore.

Samme dag var vi offer for et eviglangt foredrag ved University of Sydney. Bl.a en prest som snakket til oss som var mest underholdene, sier litt...

Hittil har vi nektet å snakke engelsk og det står vi på. Vi finner oss heller ikke i å si sorry and please. Vi tror dette kan være en grunn til at vi ikke har venner.
Ellers har vi lagt om til to måltider om dagen. Dette er praktisk fordi maten er bad.

I dag var vi deltakere på et rebusløp. Selvfølgelig alene fordi ingen andre vil snakke med oss. Vi bestemte oss for heller å besøke Sydney Tower, men det førte egentlig bare til at Sissel ble svimmel allerede i heisen (som ikke gikk rundt og rundt nei).


I dag har jeg, Emil, også reddet jentene fra å bli lurt av en extensionsselger - naive som de er.

I Hyde park irriterte vi på oss en del fugler i dag. Det hersket tvil om hva de engentlig var, det beste forslaget var nebbdyr.

Planene videre er å prioritere shopping framfor mat og ditsje engelsktimer. Dette blir bedre og bedre.

Hilser fra:

as well as:

4 kommentarer:

 1. Men herregud for en skrekkelig innstilling til et fantastisk liv dere har da! Hadde jeg vært dere hadde jeg vært i himmelen:O

  Nektet å snakke engelsk - når dere er der for å studere engelsk... hmm ;p Kos dokker! ;*

  SvarSlett
 2. Hei dere to.
  Vi gleder oss til å følge dere videre i opplevelser og refleksjoner i løpet av oppholdet. Emils beskrivelser av reisefølget er knallgode. Det skel bli en fornøyelse å følge med i den faglige- og i dannelsesreisen. Det å komme til nye plasser, treffe nye mennesker (selv om dere ikke snakker til eller med dem :-) blir en opplevelse for resten av livet. Stå på og spring i dusjen Kristin!

  SvarSlett
 3. HAHA, du skriver arti!

  jeg liker innstillingen dere har (Y)

  SvarSlett
 4. Sant skal sies, Kristin er også med på å skrive altså. Bra du liker det ;)

  Emil

  SvarSlett