fredag 28. august 2009

Lillefot og storefot på reisefot


Vi er framme etter en flyreise fra helvette.

Allerede i Oslo møtte vi for sent til oppmøte etter å ha vært en tur i sentrum. For ikke å kaste bort tid når du skal vente på flytoget, still deg på terminalen helt til venstre på Oslo S. Det gjorde ikke vi. Møtet var ikke et møte after all, og flyet var skamforsinka også.

Sekunder etter takeoff var Kristin døv, og begynte å hoste. Det viste seg at hun skulle fortsette med dette - i uendeligheten. På Heathrow satt vi noen timer på terminal 4 å deppa, de andre mellomlandet i Bangkok og koste seg på terminal 5.

Turen fikk heldigvis en opptur da vi oppdaget underholdningstilbudet på flyet. Dette spesielt for Emil som har alvorlige søvnproblemer. Han skriver under på at han spilte tetris sammenhengende i to døgn. Kristin på sin side sov, hostet og sa "Hæ!?".

Flymaten er et kapittel for seg selv. Stategien for å slippe unna var å fakesove når den forøvrig super-hotte-chinese-flyvertinna rulla forbi med maten. Mot alle ods overlevde vi 12timeren til Kina, hvor vi fløy inn med den sykeste utsikten ever av Hong Kong skyline. Bilder tok vi ikke nei, fordi... nei stemmer uten grunn det ja - angrer.

Etter å ha kjøpt inn drikke for hele flyturen til Sydney ble vi fratatt det før vi gikk inn i flyet. Forståelsesfull som vi er smilte vi bare da vakten sa at juicen like godt kunne være en bombe. Med humøret i behold gikk vi forbi business- og firstclass med lange øyne og satte oss på rad 31, like bak. Ikke ergelig i det hele tatt selvfølgelig. Emil sverger på at det eneste som gjelder på flyturer fra nå av er business.

Framme i Sydney inngikk vi panikktilstand da vi fant ut at vi sikkert hadde way too much snus i baggasjen. Det viste seg at kvoten var 1,5 kilo, og spesielt Ingrid Helen med to ruller var lang i maska. Vi hørte henne skjelve i natt.

Ankomst Sydney 05.30. Fullstappet timeopplegg for en hel dag fulgte. Resultatene er fatale og det bevises i neste innlegg.

- E + K

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar