søndag 30. august 2009

Livet ute

Vi bestemte oss for å rydde bort klærne i går. Fire skuffer til rådighet, vi vurderte også kjøleskapet. Vi ser ikke stort mye av klærne nå. Det vil vi vel heller aldri gjøre, kreativiteten tok overhånd og nå oppdaget jeg sokker inni ei lampe.

Vi har fått antydninger til venner og det var hovedsakelig deres feil at vi ble med på byen i går. Kristin er flink til å finne unskyldninger for å komme unna, men dette ble glemt så snart hun fikk flettet håret. Våre kjenninger fra hjembyen på sin side fikk ikke flettet håret...Snart satt vi i taxien og der skulle vi sitte lenge. Kristin hadde blandevannansvar og det får hun aldri igjen. Hurra for oppmerksomheten vi fikk når vi shotta. Dessverre brøt Kristin sammen, sår hals som hun har, og vi la ut på reise igjen. Østkanten av Sydney er koselig den, men det skummleste vi har opplevd hittil. (I livet.) Med redbull i glasset ble alt bedre - men vi var selvfølgelig ikke fornøyde.
Emil har tro på at de nye vennene er fake:Videre havnet vi på en bar. Riktig innstilling har vi alltid, og ble overrasket over hvor livlig det var. Erfarte at man ikke kjøper drink nummer 5. Kristin fikk forøvrig hele lokalbefolkningen til å tro at hun bodde på Nordpolen, samtidig som hun insisterte på at det var happy hour i baren, say no more.
Drink nr. 5:Merket at vi var brisne da vi tok taxi videre til sentrum. Skyskraperne facinerte mer enn noen gang, og vi havnet på club Ivy. Ganske likt Mocca egentlig. Drugdealers i hjørnene og private lounges i de øvre etasjene - her hørte vi hjemme. Kristin dokumenterte oppholdet, nøye.

Lampene på Ivy:


Dansegulvet:

Fontenene:


Emil la merke til et høybygg med Eiffeltårnettopp, Kristin ble satt ut og tok 20 bilder:


Et titalls dollar brent bort i inngangen, plutselig måtte Kristin hjem fordi hun skulle på msn. Emil merket irritasjonen og turen var komplett da gatebilene ble fotografert fra fortauet:


Hjemme igjen bar det rett på msn for Kristin's del. Emil var vitne til at hun sovnet på rekordtid med pc'n i trynet. Msnfail.

Merkelignok er det bare vi som fortsatt har jetlag enda, begge to lysvåkne 07.30. Vi fikk i oss mye i går, men ikke nok - formen er fin. Kom hjem fra handletur nå, kjøpte vann og brød og med det er vi offisielt blitt disipler.
Nå klarer vi oss en uke til.

Snakkes,

2 kommentarer:

  1. Herlig ^^
    så lik dere selv xD savner dere mye!

    SvarSlett
  2. For jeg drar hjem på msn tilvanlig;p nææ, var ikke lik meg selv i går neeeei;p

    SvarSlett