torsdag 13. august 2009

Radarpar på tur..Emil visste hva han VILLE med 3 år på Atlanten, Kristin visste derimot ikke hva hun GJORDE 3 år på Atlanten. Dette resulterte i at vi begge ble drittlei skolestyret, og i alt for siste liten kjøpte billetten London- Hong Kong- Sydney med retur i desember, og deretter meldte oss på Ex phil og Ex fac/ surfe/ strandliv med kenguruer. HELL YES, Kr. Sund; dere får fri fra dramaqueens`n


Målet er selvfølgelig å bestå de endeløse eksamenene som møter oss i november, for ikke å ende opp med 50 000 i lån. Men som foreldrene til Kristin sier, ” Sydney kommer garantert til å bli den dyreste festen dere noensinne har vært på” – Jeees, med russenavn som Clueless og Thiny Dancer så er det jo forståelig at de har enkelte tvil angånde denne turen.

Velvel, da er det ikke lenge før radarparet reiser ned til Australias største by, Sydney. Den største grunnen til at vi reiser halve jorden for å gå Ex phil og Ex fac, er jo selvfølgelig for å komme oss bort fra kristiansundsboblen med drama, moccakvelder med surmunn og burger i gågata. Ne.. nå har vi store planer om å dra kristiansundsstilen ned til Sydney... bare helt omvendt.

Kristin

6 kommentarer:

 1. Kristin: Lykke til med å være med emil et halvt år, han er en drittunge!
  Henning

  SvarSlett
 2. Jaja, Kristin! Her skal det bli moro å følge med! ;)

  Xox, Marthe!

  SvarSlett
 3. Heahe, Emil sliter nok mere med meg, enn jeg gjør med han;) Ja, vi må bare være flink å oppdatere.

  SvarSlett
 4. Emil: hvorfor var russe navnet ditt thiny dancer? Har ingen problen med å forstå Kristin sitt....

  Ina

  SvarSlett
 5. glær mæ, sjekk min å da!

  om mitt spennende liv i volda :p

  hehe

  Siri

  SvarSlett
 6. Er dere knullekompiser nå da?
  xoxo wiik

  SvarSlett