mandag 31. august 2009

Live fra Australia

Dagen i dag begynte klokken 07. Noe som passer utmerket i og med at vi er lysvåkne fra den tid. Det bar til skolen og vi innrømmer at det gikk bedre enn forventet, til tross for at læreren hadde gitt pedoblikket fra første stund.

Forresten ble Kristin plutselig oppmerksomhetsyk der vi satt i rommet med 80 mennesker. Hun bestemte seg for å fake et hosteanfall. Etterhvert som de rundt oss begynte å bli irriterte fikk hun ikke til å stoppe. Snart snudde medelever, nei studenter, fra motsatt side av klasserommet seg. Det var da Emil begynte å be om at dette skulle stoppe. Det hele tok kaka da Kristin fikk så mye tårer i øynene at det kunne minne om det som skjer når hun mister nettilgangen. "Hvem er jenta med halsproblemer?", surte Emil sidemann.Etter tre timer var vi hjemme og da slo jetlagen inn igjen. Etter tre nye timer våknet vi... Med det minner dagen om i går og det vil vi ikke snakke om. Til Emil's glede oppdaget Kristin i dag at han under hele oppholdet har sovet uten laken. For å slippe å sove direkte på midden ble vi tvunget til sentrum.

Å ta ut dollar her er en utfordring av flere grunner. For det første står det på engelsk. Vi er norske. For det andre liker ikke ATM'ene visa. I dag ble Emil nektet å ta ut mer enn $100. Vi feiret dette i Queen Victoria Building, eksklusivt kjøpesenter. Når vi snakker om det, her er kontonummerene våre, feel free to add money:
E: 3930 11 84038
K: Tror det er farlig å legge ut kontonummer...

QVB:

I samme bygg ble Kristin tydelig observert av en gotheremo. Vi var vitne til tidenes killerblikk. Like etter måtte vi håndtere ett nytt hosteanfall fra Kristin sin side. Vi skjønte at det er ca. en time etter hun våkner at dette inntreffer.

Planen var å fikse pasta i dag, dette var ikke lengre ett alternativ da vi handlet på et supermarked uten noe annet en goderi, snack og kondomer. Serr. Ekspressen gikk videre, direkte til Maccern. Blant alle kineserne spiste vi burger og vi innså begge at Sydney egentlig er en kinesisk by. Gjetter at Australia kjøpte den og at vi kjørte i ring rundt Hong Kong 50 ganger med fly før vi landet noen km unna. Det er skremmende mange asiatere her.

Nå som de andre har begynt å lese fag er vi nok en gang alene. Vi vet fortsatt ikke hvor vi skal hente bøkene og har ikke tenkt å spørre.

På gjensyn,

9 kommentarer:

 1. haha, hvorfor blir jeg ikke sjokkert kristin?;p

  SvarSlett
 2. fordi jeg sjokkerer heletiden;p så du er vant til det(a)

  SvarSlett
 3. For det første, du har riktig Kristin, det er skummelt å legge ut kontonr.!;)
  Men uansett, jeg kommer nedover altså!
  Og, chinapeople er jo søte da!; > Misunner dere så mye

  SvarSlett
 4. De er ikke søte for en dollar du, og ja er ikke rart emil ikke får til å ta ut penger, alt blir sendt til ukjent nummer, altså kristin sitt;)

  SvarSlett
 5. hvem av dere har planer om å get laid da?

  SvarSlett
 6. Haha. Kan sende nedover middag jeg folkens. Jeg og Kristin har blitt så flinke på posemat, at det er helt sykt. Godt sjø!!

  SvarSlett
 7. KristnB kan bare lage pasta, så kan gjerne ta dere en tur å fikse mat til oss ja;)

  SvarSlett
 8. Ikke la Kristin koke ris :-)
  Skaff dere bøker!!
  Penger er på vei.

  SvarSlett