tirsdag 25. august 2009

Avskjed

Hei jeg heter Emil.
Status dagen før avreise: Kristin - relaxed. Emil - stressa.

De siste dagene før avreise har... sugd. Sårt var det å poppe sitt siste popcorn og forlate Caroline kinosenter (som har mange bra filmer for tiden, ta turen!). Dog vil vi aldri glemme kinoen da vi fikk en kreativt designet genser i de fineste babyfarger. Genseren vil selvfølgelig bli godt brukt i Sydney, spesielt when we're going out clubbing.

Vårt siste vorspiel i Norge sto var det Kristin som sto for. Til tross for mange fjortenåringer var i alle fall det vellykket.

Klokken 08.00 stiller vi opp på Kvernberget i morgen - Kristin med knallrosa koffert og englehår - gleder meg til kineserne hvisker "bimbo?!" til hverandre etter ankomst Hong Konk Chek Lap Kok International Airport. Før det skal vi innom innom Oslo og London. 25 timer i fly venter oss og vi er på reisefot i nærmere to døgn før vi er framme. Vi sitter sammen i flyene, men det viser seg at en mann sitter i mellom oss fra HK-Sydney. Stakkars jævel om han ikke flytter seg.

Sant skal sies, det var såvidt det ble noen reise på - gjett hvem - siden visumet ble bekreftet godkjent i dag klokken 13.00. Godt gjort!


Hovedpersonene i sitt ess:
Hører jeg god tur?

Hade, jeg heter Emil.

5 kommentarer:

 1. Kos dere masse! Gleder meg sjukt til å komme å besøke dere!!! :D

  SvarSlett
 2. Kos dokk! kommer te å savne dokk drit mye ;o (l)

  SvarSlett
 3. åh, kos dokker masse! skal si fra om jeg ønsker meg noe, emil ;))

  SvarSlett
 4. Takk for at dere håper vi kommer til å kose oss, det er iaff et håp med andre ord.;p Neia, har det bra.
  Spørss om jeg kjøper noe, malebre ;]

  SvarSlett
 5. d veit æ at du kommer teå gjørra!

  SvarSlett